Publicat la: 05.09.2019. 18:20 / 574 views

SUSPICIUNILE DE LA CONCURS, SESIZATE MINISTRULUI SĂNĂTĂŢII. SINDICATUL A REFUZAT SĂ FIE OBSERVATOR LA PROBA DE AZI

sapoca spitalApariţia unei liste cu numele unor candidaţi favoriţi pentru câştigarea posturilor de supraveghetori de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca a fost sesizată ministrului Sănătăţii. Ieri, sindicatul angajaţilor unităţii a informat-o pe Sorina Pintea despre suspiciunile cu privire la corectitudinea organizării concursului, în condiţiile în care, pe biroul managerului interimar a fost găsită o listă cu numele unor candidaţi înscrişi pe cele 9 posturi de supraveghetori bolnavi psihic, dar şi pentru alte funcţii scoase la bătaie la Spitalul Săpoca.

Astăzi, înainte de desfăşurarea probei scrise, liderul de sindicat de la Săpoca a decis să se retragă din calitatea de observator la concurs, având în vedere datele publicate de presă în ultimele două zile. Din aceleaşi motive, unul dintre candidaţi a solicitat comisiei anularea examenului, fapt care n-a fost aprobat.

72 de candidaţi s-au înscris pe cele 9 posturi de supraveghetori. Luni va avea loc proba de interviu, la care vor participa doar cei care au trecut de proba scrisă.  (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!