Publicat la: 09.11.2018. 19:25 / 2.082 views

SUS BARIERA! MAŞINILE AU LIBER ÎN CRÂNG

Cu puţin timp în urmă, Consiliul Local Municipal a adoptat hotărârea de a restricţiona accesul auto în Parcul Crâng. Nemulţumiţi că li se pune în pericol afacerea, unii dintre patronii restaurantelor din parc au contestat hotărârea în justiţie. Ca urmare, restricţionarea acceslui auto în Crâng a fost suspendată până la pronunţarea instanţei de fond.

alee crangbariera ridicata      

Unul dintre patronii restaurantelor din Crâng a obţinut prin hotărâre judecătorească suspendarea restricţionării circulaţiei auto în parc.

Hotărârea fusese adoptată cu majoritate de voturi în şedinţa Consiliului Local Municipal din 28 septembrie 2018.

Primăria aşteaptă să primească motivarea care a stat la baza deciziei judecătoreşti pentru a putea găsi o soluţie de compromis.

Bariera montată la intrarea pe alee este ridicată iar indicatoarele rutiere de interzicere a circulaţiei auto vor fi demontate.

Într-un final, modernizarea Aleii Căprioarei se pare că a fost făcută ca să se bucure  automobiliştii care circulă prin Crâng că au scăpat de gropile din carosabil.

Pe fond, procesul dintre societatea comercială din Crâng şi Consiliul local Municipal ar putea dura mai mulţi ani, timp în care restricţionarea va rămâne suspendată. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!