Surprize la HAPPY CINEMA! Doar 11 lei biletul, la filmele family

Surprize la HAPPY CINEMA! Doar 11 lei biletul, la filmele family

Noul an școlar vine cu surprize! Happy Cinema alungă melancolia care ne încearcă la sfârșit de vară și ne invită cu familia la film! În perioada 6-19 septembrie vom putea merge la cinema cu doar 11 lei/ bilet, preț valabil pentru toată lumea, adulți sau copii.

Happy Cinema oferă o ocazie grozavă de a petrece timp alături de familie, la un film amuzant.  Luca, Patrula Cățelușilor, Space Jam si Peter Iepurașul sunt doar câteva dintre filmele pe care buzoienii le vor putea viziona.  Cei mai nerabdători dintre ei s-au bucurat deja de aceste proiecții, printre care se numără și filmul Luca.

Simpatic și aventuros, Peter Iepurașul nu se dezice și face o mulțime de trăsnăi, însă rămâne un prieten bun și un camarad pe cinste.

Patrula Cățelușilor se reunește pentru o nouă misiune ! Un film despre echipă, o misiune presărată cu momente emoționante și amuzante deopotrivă.Pentru cei pasionați de sport și desene animate, Space Jam aduce pe ecran meciul secolului! LeBron James, alături de Bugs Bunny, Taz, Sylvester, Speedy Gonzales și prietenii lor, participă la un meci de baschet cum nu ai mai văzut! Programul se găsește pe site-ul Happy Cinema, iar biletele se pot achiziționa online sau direct din cinematograf. (Alexandra Vasile)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și