Publicat la: 06.05.2019. 18:16 / 486 views

SURPRIZA SEZONULUI ÎN LIGA FLORILOR! HANDBALISTELE DE LA GLORIA AU ÎNVINS PE CSM BUCUREŞTI

Surpriza sezonului de handbal s-a produs sâmbătă, la Buzău. Elevele lui Romeo Ilie au răsturnat orice pronostic, surclasând clar gigantul CSM Bucureşti. Meciul era decis în proporţie de 90 la sută încă de la pauză, când buzoiencele conduceau cu 18 la 9. În cele din urmă, Gloria s-a impus cu 29 la 21 şi este virtual salvată de la retrogradare.

handbal 2Cea mai mare surpriză a sezonului s-a produs sâmbătă, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi. Buzoiencele, încurajate de peste 1500 de suporteri, au arătat ca o echipă de cupele europene şi au surclasat clar CSM Bucureşti, cu 29 la 21. Elevele lui Romeo Ilie au răzbunat înfrângerea de la Bucureşti, meci în care au condus pe final cu trei goluri, fiind învinse în ultimele secunde.

Scenariul de sâmbătă a fost unul cu totul diferit faţă de partida din tur. Cu sabia lui Damocles deasupra capului, buzoiencele şi-au depăşit statutul de outsider şi au controlat meciul din primul până în ultimul minut. La pauză, cei 1500 de spectatori se frecau uimiţi la ochi, privind tabela care afişa un neverosimil 18 la 9.

Cea de-a doua repriză a stat tot sub semnul dominaţiei Gloriei. Ba chiar, la un moment dat, buzoiencele se desprinseseră la 10 goluri diferenţă. Finalul, 29 la 21, a consfinţit, pe lângă victoria istorică, şi rămânerea în Liga Florilor. Pentru CSM, înfrângerea de la Buzău a echivalat cu pierderea titlului de campioană, deoarece Râmnicu Vîlcea are nevoie de doar trei puncte în următoarele două partide.

Partida a fost şi o revanşă pentru Romeo Ilie după zvonurile referitoare la o posibila înlocuire a sa de pe banca tehnică. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!