Publicat la: 02.03.2020. 19:58 / 468 views

SURPRIZĂ PENTRU DOAMNE ȘI DOMNIȘOARE. FLORI ȘI URĂRI DIN PARTEA PREȘEDINTELUI CJ

Petre Emanoil Neagu a ținut să împărtășească bucuria venirii primăverii alături de doamne și domnișoare. Încărcat cu buchete imense de trandafiri, președintele Petre Emanoil Neagu a oprit pe stradă doamne și domnișoare cărora le-a oferit o floare, dar și o urare de „La mul’i ani!”.

neagu martisor 1Petre Emanoil Neagu, înconjurat de echipa din Consiliul Județean, a pornit astăzi pe străzile orașului și a împărțit flori tuturor doamnelor întâlnite în cale.

Petre Emanoil Neagu a transformat gestul într-o tradiței, astfel că la fiecare început de martie surprinde doamnele și fdomnișoarele cu flori și urări de început de primăvară.

Tot astăzi, președintele Neagu a vizitat și a oferit flori doamnelor și domnișoarelor din toate instituțiile colaboratoare. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!