Publicat la: 22.02.2017. 18:28 / 2.377 views

SURPRIZĂ DE PROPORŢII LA COLEGIUL TEHNIC. A FOST SĂRBĂTORIT CEL MAI IUBIT PROFESOR

Atunci când dascălul pune interesul elevilor mai presus de interesul personal, acest lucru se vede, iar rezultatele nu întârzie să apară. Au dovedit-o elevii Colegiului Tehnic, prin evoluţia spectacuolasă pe care au avut-o în ultimii ani. În semn de mulţumire pentru unul dintre cei mai iubiţi dascăli, astăzi, cu ocazia aniversării a 47 de ani, elevii i-au pregătit profesorului Robert Harabagiu o surpriză care l-a emoţionat până la lacrimi.

harabagiu tortAstăzi a fost o zi specială pentru elevii Colegiului Tehnic. De zile întregi au pus la cale o surpriză pentru unul dintre cei mai iubiţi profesori. Este vorba despre Robert Harabagiu, cel care gândeşte şi aplică pentru proiectele pe fonduri europene în cadrul cărora elevii beneficiază de practică în străinătate în fiecare an. Aşa se face că astăzi, în ziua în care aniversează împlinirea a 47 de ani, l-au aşteptat într-una din clase, iar locul caietelor şi a catalogului a fost luat de tort şi de confetti.

Gestul elevilor l-a emoţionat pe dascăl până la lacrimi. A fost pentru prima dată când a recunoscut în faţa liceenilor săi că a rămas fără cuvinte.

Pe lângă surprizele pregătite, liceenii au ţinut să îi spună, fâstâciţi, cât de mult însemnă pentru ei legătura care s-a creat de-a lungul anilor.

Profesorul Robert Harabagiu este autorul numeroaselor proiecte pe fonduri europene în care a fost implicat Colegiul Tehnic. Şcoala pe care o reprezintă a fost felicitată de reprezentanţii Comisiei de Audit pentru modul exemplar în care elevii beneficiază de proiecte şi de rezultatele pe care aceştia le obţin ulterior. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!