Publicat la: 28.03.2019. 19:27 / 1.455 views

SURPRINŞI DE DEMISIA LUI ANDREI NEDER. MOCANU ŞI BĂDULESCU DAU VINA PE PRIMARUL TOMA

Decizia lui Andrei Neder de a-şi da demisia din funcţiile de viceprimar şi de consilier municipal i-a luat prin surprindere pe liderii ALDE Buzău. În schimb, parlamentarii Mocanu şi Bădulescu i-au înţeles gestul, având în vedere tensiunile la care s-a ajuns cu primarul Constantin Toma. ALDE Buzău urmează să decidă înlocuitorul lui Neder şi un potenţial candidat pentru funcţia de viceprimar.

adiUn gest la care nu s-au aşteptat liderii ALDE Buzău, având în vedere că Andrei Neder nu s-a consultat cu partidul înainte de a renunţa la fotoliul de vicperimar şi la funcţia de consilier municipal. Parlamentarii Adrian Mocanu şi Dorin Bădulescu au dat vina pe primarul Constantin Toma pentru decizia pe care a fost nevoit să o ia Andrei Neder.

Potrivit liderilor ALDE, Neder nu a discutat în interiorul partidului despre hotărârea de a demisiona.

Rămâne de văzut cine va ocupa funcţia vacantă de viceprimar. Edilul-şef Constantin Toma a declarat că postul ar trebui să revină tot ALDE, având în vedere înţelegerea de la nivel naţional între cele două formaţiuni.

Organizaţia muncipală ALDE urmează să decidă ce consilier îl va înlocui pe Andrei Neder, cel mai probabil şi cel care ar putea prelua funcţia de viceprimar. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!