Publicat la: 06.12.2019. 19:14 / 667 views

SUPRAVIEŢUITOAREA NICOLETA, SĂRBĂTORITĂ DE POLIŢIŞTI. EA S-A RĂTĂCIT ÎN PĂDURE, FIIND GĂSITĂ DE UN ELICPOTER

Surpriză în ajun de Moş Nicolae pentru fetiţa de 9 ani, care a supravieţuit o noapte întreagă în frig şi sălbăticie, până a fost găsită cu ajutorul unui elicopter. Nicoleta a fost vizitată de mai mulţi poliţişti, în frunte cu şeful IPJ, de la care a primit cadouri şi jucării.

nicoletaMai mulţi poliţişti care au participat la activităţile de căutare a fetiţei rătăcite în pădure au mers, ieri, la Nicoleta acasă, pentru a-i duce daruri. Poliţiştii au fost însoţiţi de comandanul IPJ.

Fetiţa a primit jucării, dulciuri, haine, un tort şi şi-a serbat ziua onomatică alături de oaspeţii în uniformă. 

În seara zilei de 13 septembrie, Nicoleta a fost data dispărută de familie. Abia după 12 ore de căutare, cu ajutorul unui elicopter, fetiţa de 9 ani a fost găsită, în zona denumită de localnici “Cuibul urşilor, după ce a stat toată noaptea în frig şi sălbăticie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!