Publicat la: 11.04.2018. 18:21 / 836 views

SUPRATAXĂ LA ȘOFERI, CĂLĂTORI REVOLTAȚI. TRANS BUS A DEBUSOLAT BUZOIENII, CU PREȚURI “SPECIALE”

Noile tarife impuse de Trans Bus au debusolat călătorii. Au apărut tonete prin stații, însă nu toate sunt deschise, iar buzoienii nu au de unde să cumpere bilete. Așa se face că unii dintre ei se urcă în autobuz și sunt nevoiți să achite la șofer 3 lei, în loc de 2 lei, cât este costul unui bilet la punctele de lucru ale Trans Bus. Conducerea societății își asumă greșeala de comunicare și lipsurile din acest moment. Cei mai revoltați sunt navetiștii din Mărăcineni și Săpoca, pentru care biletul este de 4 lei la șofer.

autobuz 4Locuitorilor din Mărăcineni și Săpoca nu le-a venit să creadă cât trebuie să plătească pentru a ajunge cu autobuzul în municipiul Buzău, dacă nu cumpără bilete de la punctele Trans Bus sau de la cele autorizate de primării. Ei se plâng că nu au de unde să ia bilete și că nimeni nu i-a informat cu privire la noile modificări.

Navetiștii s-au trezit că trebuie să plătească și mai mulți bani pentru o călătorie. Nu au avut de ales decât să plăteacă 4 lei pentru o cursă până în oraș.

Pentru transportul exclusiv în municipiul Buzău, costul unui bilet la șofer, pentru un călător care nu a cumpărat tichet de la tonete, este de 3 lei. Și aici sunt nemulțumiri, pentru că nu toate tonetele sunt deschise, iar numărul lor este insuficient. Lucru recunoscut și de către conducerea Trans Bus.

Timp de  o săptămână, călătorii găsiți în autobuz fără bilete nu vor fi amendați, dacă se constată că nu au avut cunoștință despre noile reguli. În schimb, plata unui leu în plus la șofer rămâne valabilă, chiar dacă unii buzoieni nu au de unde să cumpere bilete.

De menționat că, în perioada 15 – 30 aprilie vor fi eliberate noile abonamente pentru pensionari. Gratuitatea se va mai acorda doar pentru o singură linie de transport.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!