Publicat la: 24.04.2014. 20:35 / 2.358 views

SUPERLATIV PENTRU LICEUL DE ARTE. NOUĂ PREMII LA OLIMPIADA NAŢIONALĂ

 Mare parte a elevilor Liceului de Arte „Margareta Sterian” pot concura la Olimpiada Naţională, abia dupa 10 ani de muncă asiduă.

LICEUL DE ARTE - PREMIILa disciplinele canto, teorie muzicală, arte vizuale, arhitectură şi teatru, se permite participarea la olimpiadă doar elevilor din clasele a XI-a şi a XII-a.

Elevii de la secţia instrumentală pot participa la olimpiadă încă din clasa a III-a. De aceea, cel mai tânăr câştigător al premiului I, Adiel Costea, este elev în clasa a VIII-a.

Ştefan Friguraş este în clasa a XI-a, la secţia „Pictură de şevalet”, condusă de profesorul Răzvan Mihalcea. A participat pentru prima dată la olimpiadă si a luat locul I:

Arta monumentală, predată de profesorul dr. Valeriu Şuşnea, a câştigat şi în acest an locul I la olimpiadă prin Amalia Mititelu.

În afară celor trei premii întâi, elevii Liceului de Arte „Margareta Sterian” au mai obţinut un premiu II, un premiu III, un premiu special şi trei menţiuni.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!