Publicat la: 24.07.2018. 18:04 / 782 views

SUPERCUPA JUDEŢEANĂ, PE 18 AUGUST. MECIUL DE DESCHIDERE SE VA JUCA LA SĂHĂTENI

Gloria şi Lanurile îşi vor disputa Supercupa Judeţeană, într-un meci ce se va disputa la Săhăteni. Partida în care se vor întâlni câştigătoarea Ligii a 4-a şi cea a Cupei va fi precedată de un meci de old-boys. Cea mai importantă competiţie judeţeană, Liga a 4-a, se va relua la finele lunii august.

cupa siteAu fost stabilite principalele date ale calendarului competiţional din sezonul 2018-2019. Noul an competiţional la nivel de fotbal mic va debuta cu Supercupa Judeţeană, meci care se va disputa la Săhăteni, din cauza lucrărilor de modernizare de la Stadionul Gloria. Supercupa va fi o reeditare a finalei Cupei şi le va avea ca protagoniste pe Voinţa Lanurile şi Gloria Buzău. Partida va fi precedată de un meci de old-boys.

Cea mai importantă competiţie judeţeană, Liga a IV-a, va debuta pe 25 august. În prealabil, în cadrul unei şedinţe AJF, se vor face tragerile la sorţi şi se vor stabili datele exacte ale meciurilor.

După cinci promovări consecutive la nivelul Ligii a III-a, favoritele par a fi Voinţa Lanurile şi Team Săgeata.  Din 2020, s-ar putea trece la un sistem cu o ligă intermediară între eşaloanele 3 şi 4, propunere venită chiar din partea AJF Buzău. Schimbarea ar ajuta cluburile care nu dispun de o bază materială în conformitate cu rigorile fotbalului profesionist.

Conform calendarului stabilit de AJF, primele partide din  ligile a 5-a şi a 6-a ar urma să se dispute la începutul lui septembrie. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!