Supercupa Județeană, în format nou. Patru echipe își vor disputa trofeul

Supercupa Județeană, în format nou. Patru echipe își vor disputa trofeul

Patru echipe își vor disputa, începând din acest an, Supercupa Județeană. Este vorba despre Team Săgeata, campioană a județului,  Phoenix Poșta Câlnău, câștigătoarea cupei, plus alte două grupări  venite din playoutul ligii a IV-A,  Montana Pătârgele și Pescărușul Luciu. Meciurile se vor disputa după sistemul semifinale-finală.

Supercupa Județeană îmbracă, începând din acest sezon, haine noi. Nu se va mai disputa un singur act, în urma căruia va fi decernat trofeul, aplicându-se un nou format, pe sistemul semifinale-finală.  Toate partidele vor fi găzduite de arena din Gălbinași, urmând ca semifinalele să se joace pe 21 august, la orele 16, respectiv 18. Finala este programată pe 24 August, de la ora 18. Șefii AJF intenționează să mute evenimentul în fiecare an, pe tot cuprinsul județului, pentru a-i  multumi pe  toți microbiștii.

Cele patru aspirante la trofeu sunt Team Săgeata, campioana județeană, Phoenix Poșta Câlnău, câștigătoara Cupei, dar și alte două echipe implicate în play-out-ul ligii a patra. Este vorba despre câștigătoarea seriei a II-A, Montana Pătârlagele și despre Pescărușul. Echipa din Luciu s-a clasat a doua în grupă, după Phoenix, câștigătoarea cupei.

Tragerea la sorți a semifinalelor este programată pe 5 August, la sediul Asociației Județene de Fotbal.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și