Publicat la: 03.03.2020. 19:49 / 427 views

SUNT DEJA PESTE 100 PERSOANE IZOLATE LA DOMICILIU, ÎN JUDEȚUL BUZĂU

Buzăul a depășit cifra de o sută de persoane izolate la domiciliu, ca măsură de prevenire împotriva răspândirii coronavirusului. Până acum, nu a mai intervenit niciun caz de suspiciune, în continuare fiind o singură persoană în carantină. 

garlasi 1Numărul cetățenilor buzoieni reveniți din Italia, izolați la domiciliu, crește simțitor de la o zi la alta. Astfel, autoritățile din sănătate anunță că, în momentul de față, s-a depășit cifra de 100 de persoane aflate în monitorizare pe o perioadă de 14 zile. Este vorba despre cetățeni care au fost în regiunile italiene afectate de coronavirus.

Potrivit oficialilor Direcției de Sănătate Publică, niciuna dintre persoanele aflate în monitorizare nu prezintă simptome specifice.

În continuare, la nivelul județului Buzău, o singură persoană se află în carantină, în centrul special amenajat la Tabăra Școlară Arbănași. Femeia, în vârstă de 53 de ani, este asimptomatică, iar testele de până acum au arătat că nu este infectată cu temutul virus.  (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!