Publicat la: 28.08.2019. 18:25 / 731 views

SUBPREFECTUL ŞI-A SCĂPAT SUPER GLUE PE SCAUN. DIMIAN NU ÎŞI DĂ DEMISIA, INVOCĂ “PROCEDURI COMPLICATE”

Sprijinit de ALDE, în urmă cu aproape două luni, finanţistul Leonard Dimian şi-a asumat funcţia de subprefect. ALDE a ieşit de la guvernare şi le-a solicitat celor care au fost promovaţi de partid pe funcţii publice să se retragă. Secundul de la Casa Albă nu se conformează ordinului de partid şi alege să mai stea la Prefectură. Chiar dacă nu îşi dă demisia, demiterea sa este iminentă.

subprefectLa două zile după ce ALDE şi-a retras miniştrii şi secretarii de stat din Executiv, al doilea reprezentant în teritoriu din partea Guvernului, Leonard Dimian, nu se gândeşte să îşi dea demisia. Subprefectul, numit cu sprijinul ALDE, a explicat, astăzi, că nu vede oportună retragerea sa din funcţie.

Finanţist la bază, Leonard Dimian a fost învestit în funcţia de subprefect în data de 2 iulie. Dimian invocă faptul că are calitate de înalt funcţionar public. Totuşi, uită că, fără sprijinul ALDE, nu ar fi ajuns pe poziţia a doua de la Casa Albă.

Pe de altă parte, odată cu ruperea protocolului PSD – ALDE, primarul Constantin Toma va avea acum o misiune uşoară de a promova un viceprimar din barca sa, pe postul care fusese rezervat liberal-democraţilor. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!