Publicat la: 06.09.2019. 17:51 / 775 views

“SUBPREFECTUL NU-ŞI POATE DA DEMISIA!”. EXPLICAŢIE AIURISTICĂ A LIDERILOR ALDE

Subprefectul Leonard Dimian nu poate să îşi dea demisia, ci doar poate fi înlocuit din funcţie. Afirmaţiile aparţin liderilor ALDE, partid care l-a susţinut pe Dimian, pentru a prelua fotoliul secund de la Casa Albă.

subprefectFost ministru al Energiei, deputatul Toma Petcu, prezent astăzi la Buzău, a declarant că, în ciuda retragerii partidului de la guvernare, subprefectul nu poate să renunţe la funcţie, pentru că nu îl lasă… legea.

În plus, liderii de la Buzău încep să se dezică de finanţistul Leonard Dimian.

Explicaţiile date astăzi de liderii ALDE se bat cap în cap cu declaraţiile date săptămâna trecută, de subprefectul Leonard Dimian, care făcea trimitere la o decizie de partid şi nu excludea varianta unei demisii.

Subprefectul Leonard Dimian şi-a început mandatul la Prefectură în urmă cu două luni. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!