Publicat la: 20.12.2019. 19:41 / 2.878 views

SUBPREFECTUL DE SERVICIU. ALECU VASILE A DEPUS JURĂMÂNTUL DE ÎNVESTIRE

Pentru a treia oară, Alecu Vasile preia funcţia de subprefect al judeţului Buzău. A fost desemnat cu sprijinul PNL, iar astăzi a depus jurământul în cadrul unei videconferinţe prezidate de ministrul de Interne, Ion Vela.

subprefect investireLa evenimentul de depunere a jurământului au participat şefi ai instituţiilor deconcentrate din judeţ.  

Astfel, astăzi echipa de conducere de la Prefectură a devenit completă.

Alecu Vasile revine pe poziţia a doua de la Casa Albă din calitatea de inspector guvernamental al Secretariatului General. A avut misiunea să verifice desfăşurarea proiectelor de dezvoltare locală.

Alecu Vasile are 48 de ani, este inginer agronom şi are master în administraţie publică. A mai deţinut funcţia de subprefect în perioadele 2005 – 2009 şi 2012 – 2014. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!