Publicat la: 31.07.2018. 18:11 / 1.732 views

STRĂZILE VOR FI TĂIATE DOAR CU INFORMARE OFICIALĂ. INTERVENŢIILE VOR FI ANUNŢATE PUBLIC

Un proiect de hotărâre de consiliu local a fost gândit pentru a elimina tăieturile din asfalt. Disperaţi de lucrările făcute de diferite firme de utilităţi ce lăsau în urmă adevărate cratere, reprezentanţii primăriei au gândit un proiect ce ii obligă pe cei ce intervin pe partea carosabilă să afişeze un anunţ prin care să ofere toate datele firmei care a contractat lucrarea.

sant 2De-a lungul timpului, buzoienii au reclamat nenumărate situaţii în care firmele de utilităţi efectuau lucrări după care dispăreau şi lăsau uriaşe şanţuri în asfalt. Chiar şi în acest moment, străzile din municipiu sunt brăzdate de astfel de lucrări, iar şoferii fac eforturi mari să le evite. Pentru a stopa astfel de situaţii, reprezentanţi Primăriei au iniţiat un proiect de hotărâre.

După ce proiectul va trece de votul consilierilor locali, nicio lucrare nu va mai fi începută pe domeniul public fără ca firma care contractează lucrarea să nu afişeze un panou cu toate datele de identificare.

După trecerea proiectului, firmele care vor contracta lucrări şi nu vor afişa acest panou, sau nu vor acoperi gropile rezultate, vor fi sancţionate cu amenzi ce pleacă de la 2000 de lei. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!