Publicat la: 04.10.2017. 18:32 / 1.142 views

STRĂZI ÎN LUCRU. URBIS A MĂRIT VITEZA LA ASFALTĂRI

Odată cu apropierea iernii, Urbis a prins viteză pentru a termina la timp campania de toamnă la asfaltări. Pe de o parte echipele termină de asfaltat străzile începute iar pe de altă parte alte străzi au intrat în pregătire pentru a primi covoarele asfaltice. Primăria face un apel către riveranii de pe străzile în lucru să-şi parcheze maşinile în alte locuri pe timpul lucrărilor.

asfalt bazaltVremea din ce în ce mai rece şi ameninţarea unor posibile ploi i-au pus pe jar pe decidenţii de la Urbis Serv.

Ei au mărit viteza de lucru cu speranţa că vor reuşi să ducă la bun sfârşit toate străzile propuse spre asfaltare până când vreamea nu le va mai permite lucreze.

Se lucrează din plin pe strada Pogonele, unde este folosit un utilaj performant pentru frezarea stratului vechi de asfalt.

Poliţiştii de la Circulaţie asigură un trafic auto cursiv şi în condiţii de siguranţă.

Pe strada Bazalt a început deja montarea bordurilor, începând din intersecţia cu strada Transilvaniei.

Ca element de noutate, în programul de asfaltări de toamnă a fost prins şi un tronson de stradă, pe ultima sută de metri. Este vorba despre porţiunea din strada Colonel Buzoianu, cuprinsă între bulevardele Unirii şi Nicolae Bălcescu.

Astăzi se va finaliza frezarea străzii Pogonele iar mâine utilajele vor intra pe strada Obor, de la Arhiepiscopie până la intersecţia cu strada Mesteacănului şi pe strada Alexandru Marghiloman. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!