Publicat la: 20.05.2019. 18:16 / 276 views

STRADA ORIZONTULUI LA FINAL. SE TOARNĂ ULTIMII METRI DE ASFALT

Ploile frecvente din ultima vreme au cam încurcat socotelile drumarilor de la Urbis Serv. Strada Orizontului a fost asfaltată în etape, deoarece covorul asfaltic nu poate fi aşternut pe ploaie. Astăzi, lucrarea a ajuns la Autogara Nord şi, dacă nu va ploua din nou, va fi încheiată până la noapte.

orizontului 1Drumarii de la Urbis profită de orice moment fără ploaie pentru a finaliza lucrările începute. Timpul ploios din această primăvară le-a încurcat serios planurile şi trebuie să folosească orice moment prielnic pentru a recupera timpul pierdut.

Repararea străzii Orizontului s-a făcut pe tronsoane, pentru  ca riveranii să poată circula cu maşinile, dar şi pe etape, din cauza vremii.

Astăzi, s-a ajuns cu asfaltarea până la Autogara Nord şi au mai rămas doar câţiva metri până la sensul giratoriu de pe Unirii.

Astăzi se asfaltează ambele sensuri de pe ultimul tronson din strada Orizontului iar circulaţia auto se desfăşoară în condiţii de şantier.

Au prioritate mijloacele auto pentru transportul de persoane care vin sau pleacă din Autogara Nord

Ceilalţi conducători auto sunt deviaţi pe trasee adiacente pentru a putea ajunge la destinaţia dorită. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!