Publicat la: 20.07.2017. 18:30 / 721 views

STRADĂ FĂRĂ SENS. SENSUL UNIC A FOST ELIMINAT PENTRU CĂ ÎNCURCA CIRCULAŢIA

Lucrările aflate în plină desfăşurare de pe străzile Ciucurete şi Ciochinescu au dat peste cap planurile multora dintre conducătorii auto care locuiesc în zonă. În plus, sensurile unice impuse pe cele două străzi îi obligau să circule doar în direcţiile indicate şi nu mai puteau ajunge unde-şi propuseseră pentru că nu mai aveau pe unde.

straduta 1La solicitarea poliţiştilor de la Circulaţie, Comisia pentru siguranţa rutieră a Municipiului a introdus sensuri unice pe străzile Ciucurete şi Ciochinescu.

Totodată, pe cele două străzi sunt în plină desfăşurare lucrări la carosabil şi la trotuare.

Din aceste motive, buzoienii care locuiesc în blocurile dintre bulevardul Unirii şi Spiru Haret nu prea mai aveau cum să ajungă acasă cu maşina.

Pe singura stradă care unea cele două străzi şi făcea legătura cu strada Patriei nu se putea circula decât într-un singur sens, închis şi acela din cauza lucrărilor.

Astfel, fost luată hotărârea ca acel sens unic să fie desfiinţat pentru ca riveranii să poată ajunge acasa.

Pe strada Ciucurete a fost turnat primul strat de asfalt şi se lucrează la trotuare şi la alinierea gurilor de canal.

Pe Ciochinescu se lucrează la borduri şi la frezarea carosabilului iar de luni va începe turnarea primului strat de asfalt. (Corneliu Floriceanu)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!