Publicat la: 14.01.2020. 19:40 / 439 views

STRADĂ DESCHISĂ. STRADA SF. SAVA DE LA BUZĂU, DESCHISĂ CIRCULAŢIEI

A fost prelungită strada Sf. Sava de la Buzău şi a fost realizată ieşirea în bulevardul Unirii. Sistemul rutier din zonă urmează să fie regândit pentru a fluidiza traficul auto. Proiectul are ca scop diminuarea aglomerării auto din zona băncilor.

strada sava 3 strada sava 1

Lucrările pentru reabilitarea străzii Sfântul Sava de la Buzău, din zona Baroului de Avocaţi şi prelungirea acesteia până în bulevardul Unirii, au fost finalizate.

Lucrările au demarat în luna octombrie a anului trecut iar strada a fost deschisă circulaţiei rutiere.

În următoarele săptămâni, sistemul de circulaţie rutieră din zonă va suferi unele modificări.

Specialiştii în traficul rutier au ajuns la concluzia că, prin deschiderea străzii Sf. Sava de la Buzău în bulevardul Unirii, va fi fluidizată circulaţia rutieră din acea zonă, extrem de aglomerată.

La ieşirea în bulevardul Unirii au fost montate indicatoare rutiere ”STOP” şi ”obligatoriu la dreapta” şi a fost amplasată o trecere de pietoni.

Totodată, pe bulevard este interzisă staţionarea maşinilor, înainte şi după strada Sf. Sava de la Buzău. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!