Publicat la: 08.04.2021. 18:37 / 748 views

STOP, LA TALCIOC. PIAȚA DIN DRĂGAICĂ VA FI RECONFIGURATĂ

O singură ediție a rezistat talciocul din Drăgaică, după redeschiderea de săptămâna trecută. Autoritățile au decis suspendarea pe termen nelimintat a activității pieței de weekend, și din cauza situației grave cu care se confruntă municipiul, în contextul scenariului roșu.

talcioc 11Între timp, până la redeschidere, locul unde este organizat evenimentul va fi reconfigurat, pentru a asigura condiții de respectare a regulilor sanitare impuse de pandemie.

Municipalitatea intenționează să închirieze un teren învecinat celui unde se organizează talciocul, pentru a mări distanța dintre cele 500 de tarabe. Mai mult, intrarea în târg se va face prin Strada Drăgăicii iar ieșirea prin Strada Hangarului. Astfel, spun edilii, va fi asigurat un flux optim și se vor diminua riscurile de transmitere a virusului

Măsura impusă de decidenți a fost luată pe termen nelimitat, în contextul scenariului roșu în care se încadrează municipiul Buzău. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!