Publicat la: 14.02.2019. 19:18 / 466 views

STOP LA INIMĂ. INIMIOARE ROŞII OPRESC TRAFICUL RUTIER LA BUZĂU

În perioada dintre Sfântul Valentin şi 8 martie, traficul rutier din Buzău va fi stopat de inimioare roşii. Semafoarele din zona centrală a oraşului şi de pe bulevardul Unirii au fost accesorizate cu inimioare aplicate pe culoarea roşie.

semafor inimaBuzoienii şi cei care tranzitează municipiul în aceste zile îşi vor reaminti că este Sfântul Valentin şi că urmează o perioadă dedicată iubirii, ori de câte ori vor ajunge în dreptul unui semafor.

Şi asta pentru că, pentru al doilea an consecutiv, o inimă roşie îi va opri la stop.

Lucrătorii de la Siguranţa Circulaţiei din cadrul societăţii Urbis Serv au montat inimioarele roşii încă de ieri la intersecţiile mari de pe arterele principale ale oraşului.

Pentru ca siguranţa celor implicaţi în traficul rutier să nu fie periclitată, a fost solicitat şi avizul poliţiştilor de la Circulaţie.

Inimioarele vor rămâne lipite de stopul semafoarelor şi de privirile şoferilor până pe 8 martie. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!