Publicat la: 15.05.2020. 18:27 / 684 views

STOP JOC, PENTRU GLORIA. FOTBALIȘTII AU INTRAT OFICIAL ÎN VACANȚĂ

Campionatul se încheie oficial, pentru Gloria, întrucât Federația a decis că,  în Liga a 2-a, vor continua numai primele șase echipe. Astfel, gruparea buzoiană, aflată pe locul 9, poate pregăti deja sezonul viitor. Cel mai probabil, din toamnă, Liga secundă se va compune din două serii alcătuite pe criterii zonale.

stadion 1În cele din urmă, o soluție care mulțumește pe toată lumea a fost găsită de FRF. Liga a 2-a va continua doar cu un play-off între primele șase echipe, în timp ce restul cluburilor vor intra în vacanță, întrucât nu mai retrogradează nimeni.

Cum Gloria era poziționată pe locul 9, a scăpat și de griji și de cheltuieli. Ilie Stan este mulțumit de decizia forului național, întrucât pauza impusă o scutește pe Gloria și de cheltuieli și de accidentări. De altfel, spune antrenorul buzoian, gruparea din Crâng nu s-ar fi putut alinia la condițiile de securitate impuse de normele Ministerului Sănătății.

Din sezonul competițional viitor, Liga 2 va fi compusă din două serii, întrucît vor trebui incluse în competiție și echipele care promovează din al treilea eșalon. Cel mai probabil, seriile vor fi concepute după criteriul zonal.

În ceea ce privește play-off-ul din vară, sistem care va decide cine promovează în Liga I, s-a optat pentru un sistem cu cinci meciuri, pe algoritmul „fiecare cu fiecare”. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!