Publicat la: 10.01.2019. 19:10 / 845 views

STOCUL DE VACCIN ANTIGRIPAL, EPUIZAT. PESTE 20.000 DE BUZOIENI AU FOST IMUNIZAŢI

vaccinSpre deosebire de alţi ani, campania de vaccinare antigripală din acest sezon a acoperit mai multă populaţie vulnerabilă din judeţ. Este şi motivul pentru care stocurile de vaccin antigripal au fost deja epuizate. De asemenea, cazurile de afecţiuni respiratorii nu au ajuns la o cotă îngrijorătoare pentru autorităţile din sănătate. 

Faptul că, până acum, nu a fost semnalată o avalanşă de pacienţi cu afecţiuni respiratorii nu exclude posibiliatea izbucnirii unui val de viroze.  Pentru moment, Direcţia de Sănătate Publică nu are nicio veste cu privire la suplimentarea numărului de doze cu vaccin antigripal. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!