Publicat la: 17.02.2020. 19:46 / 663 views

ȘTIINȚA BUCUREȘTI ESTE ADVERSARA GLORIEI. BUZOIENCELE JOACĂ MÂINE OPTIMILE, ÎN DEPLASARE

Săptămână încărcată, pentru handbalistele de la Gloria. Mâine, buzoiencele dispută optimile Cupei României iar vineri vor primi acasa, pe Rapid Bucureşti, într-o partidă contând pentru Liga Florilor. Dacă în partida de mâine Gloria este favorită certă, meciul de vineri se anunţă a fi unul cât se poate de dificil.

Still0217_00011Gloria dispută mâine optimile Cupei României la București în compania divizionarei A, Știința București. Buzoiencele pornesc cu statutul de favorite clare și cel mai probabil Ovidiu Mihăilă va rula toate jucătoarele valide, inclusiv pe cele care au jucat mai puține minute în ultimele partide, pentru a-și proteja titularele. Asta deoarece vineri vine la Buzău Rapidul, trupă care s-a întărit serios, în perioada de iarnă.

Pentru Gloria, partida de mâine are o miză cât se poate de importantă. Dacă buzoiencelor le va fi hărăzit un adversar abordabil în sferturi, roș-albastrele s-ar califica în premieră, în semifinalele Cupei României. În plus, câștigătoarea competiției se califică automat, în Cupa EHF, după ce Cupa Cupelor s-a desființat.

Partida de mâine se dispută de la ora 16. Meciul cu Rapid, de vineri, este programat la 19:00. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!