„STEJARII „, ÎN CANTONAMENT. LOTUL INCLUDE ŞI DOI SUD-AFRICANI

„STEJARII „,  ÎN CANTONAMENT. LOTUL INCLUDE ŞI DOI SUD-AFRICANI

Treizeci de sportivi are la dispoziţie Costică Merşoiu, pentru cantonamentul de 10 zile, de la Monteoru. Pregătirea pentru retur se va finaliza cu un amical în faţa celor de la Dinamo, meci pus la punct graţie relaţiilor bune dintre tehnicianul buzoian şi conducerea din Ştefan cel Mare. În lotul deplasat la Monteoru sunt şi cei doi sud-africani, Renier şi Scheepers.

cantonament rugbyTransferul celor doi sud-africani a fost, în cele din urmă finalizat, aşa că cei doi sportivi  s-au alăturat lotului Gloriei, pentru cantonamentul de la Monteoru. Cel mai entuziasmat de venirea în România este centrul Michael Scheepers, sportiv care şi-a îndeplinit, odată cu sosirea în ţara noastră, visul de a călători în Europa. Iniţial, cei doi trebuiau să joace la prima divizionară Poli Iaşi, dar, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă moldovenii, au ales Buzăul.

În ceea ce priveşte obiectivele imediate, Scheepers a declarat că integrarea a fost rapidă, a fost bine primit de coechipieri, astfel că va da tot ce-i mai bun, pentru a nu-şi dezamăgi noii prieteni

Lotul deplasat la Monteoru de Costică Merşoiu cuprinde 30 de sportivi iar după cele  10 zile de cantonament, este programat un meci cu prim divizionara Dinamo. Partida se poate amîna, dacă vremea nu va fi prielnică.

Tehnicianul buzoian a declarat că este mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie şi că obiectivul rămîne acelaşi, clasarea pe una dintre primele două poziţii. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și