Publicat la: 07.04.2021. 18:44 / 268 views

STATUS QUO GLORIA ȘI BRĂILA, EGAL ÎN LIGA FLORILOR

Meci spectaculos, azi, în Sala Sporturilor din Capitală. Gloria și Brăila au terminat la egalitate, 25 la 25, duelul pentru un loc în Cupa EHF. Buzoiencele sunt avantajate de rezultat, întrucât mențin o distanță de șapte puncte, față de cea mai importantă adversară în lupta pentru Europa.

gloria braila handbalMeciul a început prost pentru Gloria Buzău, echipă care a reușit doar două goluri, în primele opt minute ale meciului. Iuganu & Co au echilibrat partida după ce cavalerii fluierului au dictat, în două rânduri, eliminare pentru Brăila. La un moment dat, buzoiencele chiar au preluat conducerea, reușind să intre la cabine cu un gol avantaj, 13 la 12.

De remarcat că brăilencele au “stat” aproape numai în golurile marcate de Elena Dmitrovic, sârboaica reușind câteva trasoare desprinse parcă din handbalul masculin sau din jocurile pc. De altfel, interul Brăilei a reușit un meci memorabil, cu un procentaj de 90 % la aruncări.

Imediat după revenirea de la cabine, Gloria și-a majorat avantajul, dar brăilencele au revenit în meci, pe fondul eliminării Elenei Livrinikj. De aici, cele două combatante au mers cap la cap, preluând, pe rând, conducerea pe tabelă. Cu un minut înainte de fluierul final, Gloria a avut atacul, dar nu a reușit să înscrie. Din fericire, nici fetele de la Dunăre nu au înscris, astfel că partida s-a încheiat la egalitate, 25 la 25.

Un egal care o avantajează pe Gloria Buzău, echipă bine ancorată, deocamdată, pe locul 4, eligibil pentru Cupa EHF. Gloria păstrează un avantaj de șapte puncte față de Măgura Cisnădie și opt față de Rapid. Față de Brăila, buzoiencele au de asemenea un avantaj de șapte puncte. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!