Publicat la: 23.08.2017. 18:35 / 888 views

STAŢIILE DE AUTOBUZ, LA CONTROL. SUNT VERIFICATE DE CONSILIUL JUDEŢEAN

Modul în care călătoresc locuitorii judeţului cu mijloacele de transport în comun a intrat în atenţia Consiliului Judeţean Buzău. Nu numai condiţiile pe care le oferă transportatorii sunt verificate ci şi staţiile de autobuz. Multe dintre acestea sunt prost amplasate şi pot pune în pericol călătorii.

statie rural 3Consiliul Judeţean  este din ce în ce mai preocupat de modul în care se desfăşoară transportul de persoane pe raza judeţului Buzău.

O situaţie deosebită este cea a staţiilor de autobuz, atât din punct de vedere al amplasamentului, cât şi al funcţionalităţii acestora.

Împreună cu reprezentanţii primăriilor din teritoriu, vor fi verificate toate staţiile de călători.

În primul rând,  se va stabili dacă amplasarea acestora nu pune în pericol siguranţa celor care coboară sau urcă în mijloacele de transport.

Acolo unde va fi cazul, vor fi luate toate măsurile pentru ca aceste staţii să intre în legalitate.

În acelaşi timp, va fi analizată şi situaţia din municipiile Buzău şi Râmnicu Sărat, unde mijloacele de transport în comun judeţene nu au voie să oprească în staţiile urbane de călători. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!