Publicat la: 30.09.2014. 20:21 / 4.636 views

STAŢII DE AUTOBUZ, SUB CERUL LIBER. PRIMĂRIA VA AMENAJA NOI COPERTINE, DAR LA ANUL

Mulţi dintre buzoieni depind de transportul în comun pentru a ajunge la serviciu, ori acolo unde au nevoie.

statie clubul politistilorAceştia aşteaptă autobuzul sau microbuzul sub cerul liber, pe arşiţa verii ori pe timp de ploaie, vijelie sau viscol. Anul trecut, municipalitatea a montat copertine în 15 staţii de autobuz, dar multe dintre ele au rămas sub cerul liber.

Călătorii cu autobuzul şi-a dori ca în fiecare staţie de autobuz să existe câte o copertină.

Viceprimarul Sebastian Radu a anunţat azi că este la curent cu această problemă, iar anul viitor vor fi amenajate copertine şi în alte staţii mai importante din oraş.

În privinţa mijloacelor de transport în comun nu se întrevăd îmbunătăţiri. Primăria nu are bani pentru achiziţionarea altor autobuze, iar operatorii privaţi pentru aducerea de microbuze noi. 

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!