Publicat la: 23.04.2018. 18:25 / 574 views

START LA LUCRĂRI. 130 DE ZILE PENTRU REABILITAREA PODULUI METALIC

130 de zile, este estimarea constructorului pentru a realiza reabilitarea podului metalic de la Mărăcineni. Lucrările au început deja, în această dimineaţă, odată cu închiderea totală a traficului. Autorităţile locale au convenit cu responsabilii de la Drumuri Naţionale şi de la firma executantă să se lucreze şi pe timp de noapte.

lucrari maracineni 1Primele intervenţii la calea de rulare Rm. Sărat – Buzău au fost făcute chiar la orele dimineţii, când muncitorii au început să demonteze balustradele vechi. Lucrările premergătoare sunt efectuate de o societate din Buzău.

Tot în această dimineaţă, au venit şi specialiştii care au montat sisteme de iluminat, astfel încât să se poată lucra şi pe timp de noapte.

Valoarea proiectului de reabilitare a podului metalic de la Mărăcineni este de aproape un milion de euro, bani alocaţi de Compania Naţională de Adminsitrare a Infrastructurii Rutiere. Lucrările ar fi trebuit să înceapă în luna martie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!