Publicat la: 09.07.2018. 18:26 / 836 views

START LA CUPA CARTIERELOR. 29 ECHIPE S-AU ÎNSCRIS ÎN COMPETIŢIE

Azi s-a dat startul celei mai importante competiţii de minifotbal amator din judeţ. La cea de-a 10-a ediţie a Cupei Cartierelor vor participa 29 de echipe, departajate în două grupe de vârstă, 16 şi 20 de ani. Partidele se dispută pe terenul sintetic din incinta Liceului Pedagogic.

cupa cartiere 3Doar 29 de echipe s-au înscris la cea de-a 10-a ediţie a Cupei Cartierelor, cea mai importantă  competiţie de vacanţă din oraş. Dacă în anii trecuţi meciurile se disputau pe arena Cornel Negoescu, tinerii vor bate acum mingea în curtea liceului Pedagogic, pe terenul sintetic din vecinătatea Şcolii Sportive.

Fondul de premiere pentru ediţia în curs a fost asigurat  de Sindicatul Poliţiştilor, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, AJF Buzău şi două firme private. Una dintre societăţile care a contribuit la bunul mers al competiţiei a ţinut să-şi păstreze anonimatul.

Cartierul reprezentat cel mai bine în competiţie este Mihai Viteazul, care dă nu mai puţin de 4 echipe. Lansată ca o alternativă de petrecere a timpului liber ‚, Cupa Cartierelor s-a dovedit a fi una dintre cele mai populare întreceri sportive organizate la nivel local. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!