Publicat la: 21.05.2018. 18:25 / 532 views

START ÎNSCRIERILOR LA GRĂDINIŢĂ. PESTE 4.500 DE LOCURI LA NIVELUL JUDEŢULUI

Astăzi s-a dat startul înscrierilor la grădiniţă pentru anul şcolar următor. Părinţii au la dispoziţie trei săptămâni pentru a depune dosarele. Peste 4.500 de locuri sunt vacante la nivelul întregului judeţ.

gradinita 2Începe cursa părinţilor pentru a-şi înscrie micuţii la grădiniţă pentru anul şcolar următor. Ei trebuie să ţină cont de anumite condiţii generale, atunci când îşi depun dosarele la unităţile de învăţământ.     

La nivelul grădiniţelor din judeţ sunt disponibile peste 4.500 de locuri. Potrivit responsabililor din educaţia buzoiană, numărul este suficient pentru a acoperi cerinţele, mai ales că, în ultimii ani, se constată o scădere a natalităţii, implicit a numărului de copii de vârstă preşcolară.

Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 4 din municipiul Buzău este una dintre unităţile cele mai căutate în fiecare an. Este şi motivul pentru care aici grupele funcţionează cu un număr de preşcolari peste normativ. Anul acesta vor fi formate patru grupe noi.

În cazul în care numărul cererilor îl depăşeşte pe cel al locurilor disponibile, vor fi aplicate, succesiv, criterii de departajare, iar grădiniţele pot apela şi la condiţii specifice.

Prima etapă de înscrieri la grădiniţă se va încheia în data de 8 iunie. Cea de-a doua etapă este cuprinsă între 25 iunie şi 27 iulie pentru cei care nu au prins loc în unitatea de învăţământ aleasă iniţial. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!