Publicat la: 15.09.2020. 18:29 / 259 views

START ÎN LIGA ZIMBRILOR. HC BUZĂU A DEBUTAT CU DUNĂREA CĂLĂRAȘI

Dupa cateva luni bune de pauza, Liga Zimbrilor se reia cu un turneu organizat la Sfantu-Gheorghe. Buzoienii de la HC 2012 vor disputa trei partide, cu Dunarea Calarasi, Baia Mare si Timisoara. Azi, in prima zi a turneului, Lupii s-au impus la limită, 21 la 20.

hcTrei meciuri în trei zile, pentru handbaliștii buzoieni. HC debutează în Liga Zimbrilor la turneul de la Sfântu-Gheorghe, oraș care a găzduit zilele trecute și final-four-ul Cupei României.Elevii lui Pero Milosevici au debutat azi în noul sezon, împotriva celor de la Dunărea Călărași. Buzoienii s-au impus la limită, 21 la 20, după ce la pauză au condus cu 10 la 8 . Urmează meciul cu Baia Mare, de mâine, pentru ca poimâine, în ultima zi a turneului, Lupii să joace cu Timișoara.

Condițiile de la Sfântu-Gheorghe, spun reprezentanții clubului buzoian, sunt decente, astfel că turneul se poate derula fără a pune în pericol sănătatea sportivilor.

Următorul turneu se va derula între 4 și 11 octombrie, într-o locație care urmează a fi stabilită ulterior.

Din păcate, HC Buzău nu a putut disputa niciun joc de pregătire, înaintea începerii campionatului. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!