Publicat la: 30.06.2020. 18:22 / 894 views

STAREA PACIENȚILOR CU CORONAVIRUS. DEZVĂLUIRI DE LA SPITALUL MUNICIPAL RM. SĂRAT

Din ce în ce mai mulți pacienți cu coronavirus ajung în stare gravă la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, unitate suport de Covid-19. Este dezvăluirea făcută la Campus TV de directorul medical al unității sanitare. Doctorul Felicia Vasile a vorbit și despre problemele pe care le are personalul medical cu mai mulți pacienți care devin recalcitranți și refuză chiar tratamentul.

smurd 3Ieri, într-o emisiune de la Campus TV, directorul medical al Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat a venit cu detalii despre starea pacienților internați în unitatea suport de Covid-19. Medicul Felicia Vasile a precizat că din ce în ce mai mulți buzoieni cu coronavirus suferă complicații, iar doctorii fac eforturi uriașe pentru a-i trata.

Pe lângă problemele medicale pe care le ridică anumiți pacienți, personalul din spitalul râmnicean se confruntă și cu multe cazuri de internați recalcitranți.  

Directorul medical a dat și exemplul unei paciente care pur și simplu refuză orice tratament sau investigație.

Și în acest context, dar și pentru că în spațiul public sunt voci numeroase care susțin teoria conspirației, conducerea spitalului suport de Covid-19 din județul Buzău avertizează că noul coronavirus trebuie luat în serios.

Astăzi, la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat erau internați 138 de pacienți. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!