Publicat la: 08.08.2019. 18:19 / 368 views

STĂM BINE LA CURSURILE DE FORMARE. AJOFM A TERMINAT DEJA BANII

În prima parte a anului, AJOFM a reuşit să cheltuiască toţi banii pentru calificarea buzoienilor aflaţi în şomaj. Asta înseamnă că instituţia a reuşit să organizeze cursuri de calificare pentru locurile de muncă ofertate de angajatori. Efectele acestor cursuri se regăsesc în rata foarte mică a şomajului la nivelul municipiului Buzău.

cursuri calificare profesionalaAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă a reuşit, în primele 7 luni ale anului, să termine toţi banii alocaţi pentru organizarea de cursuri de formare profesională. Mai mult decât atât, au apelat şi la specialişti din alte judeţe pentru a primi sprijin şi a forma cât mai mulţi şomeri în domeniile cerute pe piaţa muncii. Efectele formării şomerilor în diferite ramuri, cerute de angajatori, se regăsesc în scăderea considerabilă a numărului de şomeri la nivelul municipiului Buzău.

De cursurile gratuite organizate de AJOFM pot beneficia persoanele care nu au un loc de muncă, nu realizează venituri sau realizează, din activităţi autorizate, venituri mai mici de 500 de lei. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!