Publicat la: 05.06.2016. 14:10 / 2.211 views

SPRIJIN DE NĂDEJDE PENTRU ADRIAN PETRE. FIUL SĂU L-A AJUTAT SĂ VOTEZE

Adrian Petre, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, s-a prezentat la urne însoţit de fiul său, în vârstă de 7 ani. De altfel, juniorul a fost şi cel care a introdus buletinele de vot în urne. Adrian Petre a declarat că a votat pentru dezvoltarea municipiului şi judeţului şi pentru promovarea turismului local.

petre votAdrian Petre a votat în această dimineaţă la ora 09.30 la Şcoala nr. 15. Acesta a venit însoţit de fiul său, în vârstă de 7 ani care a fost un sprijin de nădejde pentru vicepreşedintele Consiliului Judeţean.

Adrian Petre a declarat că a votat astăzi pentru dezvoltarea judeţului şi a turismului.

Adrian Petre a mai declarat jurnaliştilor că îşi doreşte pentru Consiliul Judeţean o echipă puternică care să îşi pună profesionalismul în slujba cetăţenilor.

(Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!