Publicat la: 26.09.2018. 18:09 / 622 views

SPORUL CORECT, OBŢINUT DE PROFESORI. PROCESE CÂŞTIGATE PE BANDĂ RULANTĂ

Noi victorii în instanţă pentru recuperarea unor drepturi salariale ale profesorilor. Sindicatul de la Buzău a câştigat o serie de procese prin care cadrele didactice au obţinut diferenţe salariale de până la câteva mii de lei. Chiar şi cu deciziile judecătorilor în mână, profesorii nu se vor putea bucura în curând de bani.

clasa eleviPotrivit liderilor de sindicat din educaţia buzoiană şi la acest moment sporurile cadrelor didactice sunt calculate la nivelul salariului din 2016.

Între timp, sindicatul a câştigat aproape 80 de procese şi a obţinut, astfel, hotărâri definitive pentru recuperarea diferenţelor salariale. Banii, însă, nu vor ajunge atât de uşor la profesori.

Sumele câştigate nu sunt deloc de neglijat. În unele situaţii se poate ajunge chiar şi la câteva mii de lei.

Nu este exclus ca şi pentru punerea în aplicare a deciziilor instanţelor de judecată sindicatul să apeleze la un executor judecătoresc. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!