Publicat la: 23.10.2020. 18:04 / 379 views

SPORTUL PENTRU TOȚI. PARCURILE BUZĂULUI VOR FI DOTATE CU APARATE DE FITNESS

Primăria continuă să promoveze mișcarea în aer liber și să pună la dispoziția buzoienilor mijloacele necesare. Un prim set de aparate de fitness, concepute special pentru parcuri, a fost amplasat în Parcul Tineretului. Amenajarea unor astfel de zone va fi continuată în toate parcurile din oraș care dispun de spațiu suficient pentru amplasarea aparatelor.

fitness 5 fitness 1

Primăria Buzău continuă să promoveze mișcarea în aer liber a locuitorilor din municipiu și, după ce a instalat mese de tenis și panouri de baschet în parcuri, a trecut la amenajarea unor zone pentru fitness.

Primele aparate concepute special pentru parcuri au fost deja amplasate în apropierea locului de joacă de la intrarea în Parcul Tineretului.

În parc, lângă ștrand, mai există un set de astfel de aparate, de un model mai vechi, care au fost montate cu ani în urmă și care s-au bucurat de ”atenția” buzoienilor mai sportivi din fire.

Din primăvara următoare, se va continua amenajarea de zone de sport în toate parcurile din oraș care dispun de spațiu suficient pentru amplasarea aparatelor de fitness. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!