Publicat la: 30.03.2020. 18:15 / 827 views

SPORTIVI ŞI ÎN MEDIUL ONLINE. AUTOIZOLARE PENTRU SPORTIVII BUZOIENI

În plină perioadă de autoizolare, sportivii buzoieni s-au raliat trendului şi postează pe portalurile de socializare clipuri motivaţionale, îndemnăndu-şi prietenii să stea în casă.

sportiviFostul căpitan al Gloriei Buzău a acceptat sa jongleze cu un sul de hărtie igienică, un exerciţiu extrem de popular, zilele acestea pe internet. Ciprian Petre a reuşit să jongleze timp de douăsprezece secunde.

O altă sportivă care stă acasă în mod activ este Ana Maria Simion. Extrema Gloriei a postat o serie de exerciţii fizice efectuate indoor, pentru a demonstra că antrenamentele, fie ele restricţionate, se pot face şi acasă

Trendul antrenamentelor făcute acasă a fost lansat de sportivii marilor cluburi de fotbal din lume, precum Real Madrid, Juventus sau Barcelona. Campionul mondial Marian Drăgulescu ţine aproape zilnic, o sesiune live, în cadrul căreia le prezintă internauţilor diferite exerciţii pentru a se menţine în formă în această perioadă. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!