Publicat la: 25.07.2019. 18:12 / 558 views

SPORT LA IARBĂ VERDE. AU FOST INSTALATE MESE DE TENIS ÎN CRÂNG

Din ce în ce mai mulţi buzoieni, indiferent de vârstă, aleg să facă mişcare în aer liber. Pentru a-i încuraja, Municipalitatea amenajează locuri pentru practicarea sportului în aer liber. În Parcul Crâng au fost instalate patru mese de tenis şi se amenajează un mini-teren de baschet, cu două panouri.

masa tenis 2Unul dintre sporturile la care Buzăul este reprezentat la cel mai înalt nivel este tenisul de masă.

Succesul de care se bucură spaţiul din incinda ştrandului Tineretului, dotat cu mese de tenis, i-a impulsionat pe edili să extindă iniţiativa.

Patru mese de tenis au fost deja instalate în Parcul Crâng, în vecinătatea Obeliscului şi a locului de joacă pentru copii iar cel târziu mâine vor fi montate şi două panouri de baschet.

Copiii care vin frecvent în parcul Crâng să facă mişcare în aer liber şi-ar dori şi un mini teren de fotbal, pentru că nu au acces în baza sportivă din apropiere.

Este suficient spaţiu pentru amenajarea unui astfel de teren unde copiii să poată juca fotbal în siguranţă şi nici costurile nu ar fi exagerate. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!