Publicat la: 04.07.2019. 18:13 / 654 views

SPORT ÎN AER LIBER. VOR FI AMPLASATE MESE DE TENIS ÎN PARCURI

Interesul pe care buzoienii îl manifestă faţă de tenisul de masă i-au convins pe edili să creeze condiţii pentru practicarea lui. Mesele instalate anul acesta în baza de agrement de la Ştrandul Tineretului sunt foarte solicitate, mai ales spre seară, când este mai răcoare. Pentru a oferi cât mai multor buzoieni posibilitatea de a juca tenis de masă în timpul liber, vor fi amplasate mese de tenis în toate parcurile importante din oraş.

tenis copii siteDeşi Clubul Municipal Gloria trece printr-o perioadă sensibilă din cauza fondurilor insuficiente de care dispune Primăria anul acesta, secţia de tenis de masă nu va fi desfiinţată.

Ba mai mult, primarul şi-a propus să dezvolte acest sport în rândul buzoienilor de toate vârstele şi, mai ales, în rândul copiilor şi al tinerilor.

După exemplul meselor de tenis montate anul acesta în baza de agrement „Ştrandul Tineretului”, care sunt foarte solicitate, altele noi vor fi amplasate în parcurile mari din oraş.

Edilii se gândesc ca, după parcuri, să fie montate mese de tenis şi în incinta unităţilor şcolare din municipiu.

Primele 12 astfel de mese, achiziţionate din afara ţării, vor ajunge în curtea societăţii Urbis pe 12 iulie şi vor fi amplasate în vecinătatea sediului, printre copacii din Crâng. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!