Publicat la: 03.03.2021. 19:44 / 968 views

SPITALUL RM. SĂRAT, APROAPE DE REDESCHIDERE. D.S.P., ACORD DE PRINCIPIU. DECIZIA, LA MINISTERUL SĂNĂTĂȚII

Este o chestiune de timp, până când Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat ar urma să fie redeschis și pentru celelalte patologii, nu numai pentru bolnavii de COVID, așa cum este destinat de la începutul pandemiei.

municipal ramnic 1Încercări și solicitări de redeschidere au fost numeroase de-a lungul timpului. De această dată, însă, Direcția de Sănătate Publică este de acord cu cerința autorităților locale și a responsabililor unității medicale. Astăzi, de la Spitalul Muncipal din Râmnicu Sărat a fost trimisă, către D.S.P., o adresă finală cu privire la îndeplinirea tuturor condițiilor pentru reluarea serviciilor medicale și pentru afecțiuni.

A trecut aproape un an de când Spitalul din Râmnic tratează exclusiv pacienți diagnosticați cu coronavirus.

În tot acest timp, cea mai mare problemă a fost lipsa accesului la servicii medicale pentru localnici, dar și pentru cetățenii din comunele limitrofe Râmnicului.

Pentru redeschiderea Spitalului din Râmnic vine și argumentul situației epidemiologice actuale. În unitatea medicală, numărul bolnavilor de COVID este cu mult scăzut față de lunile anterioare.

Anul trecut, la 1 aprilie, Spitalul Muncipal din Râmnicu Sărat, prin decizia ministrului Sănătății de la acea vreme, s-a transformat în unitate suport de COVID, astfel că și-a închis porțile pentru tratamentul pacienților cu alte boli.

Tot la Ministerul Sănătății este acum decizia de redeschidere, autoritățile buzoiene din sănătate urmând să înainteze o propunere în acest sens. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!