Publicat la: 20.10.2020. 18:07 / 1.344 views

SPITALUL NEHOIU TRANSFORMAT ÎN SPITAL COVID? AUTORITĂȚILE CAUTĂ VARIANTE

În cazul în care numărul cazurilor va crește în perioada următoare, se va ajunge la internarea de pacienți COVID-19 nu doar la Rm. Sărat și Spitalul Județean Buzău, ci și în Spitalul Nehoiu și în toate unitățile spitalicești din județ. Precizările sunt făcute de reprezentanții Prefecturii.

nehoiu spitalReprezentanții Prefecturii Buzău au declarat că în contextul creșterii numărului de cazuri de coronavirus în județ dar și în restul țării, autoritățile centrale au cerut tuturor responsabililor din teritoriu să identifice spații suplimentare pentru internarea pacienților COVID. Astfel, în cadrul unei ședințe la care au luat parte autoritățile buzoiene și conducerile spitalelor din județ, s-a discutat despre variantele avute la dispoziție. Pe lângă Spitalul CFR, în discuție a intrat și Spitalul Orășenesc Nehoiu.

În ceea ce privește Spitalul CFR, desemnat de Ministerul Sănătății pentru transformarea în spital COVID, există o problemă care întârzie amenajarea acestuia în spital suport.  Și în ceea ce privește spitalul de la Nehoiu autoritățile întâmpină probleme, chiar dacă aparatură există.

Pentru a nu se ajunge în această situație, prefectul de Buzău face apel la populație să respecte cu strictețe toate regulile sanitare. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!