Publicat la: 26.04.2018. 18:30 / 972 views

SPITALUL JUDEŢEAN VA AVEA PROPRIUL RMN. SE MONTEAZĂ ÎN CÂTEVA ZILE

Veste bună pentru buzoieni. În curând, Spitalul Judeţean va fi dotat cu RMN-ul primit printr-un program guvernamental. Pentru asta, firma privată care punea la dispoziţie serviciile aparaturii a trebuit să plece şi a primit din partea Consiliului Judeţean despăgubiri pentru investiţiile făcute în spaţiu. Potrivit preşedintelui CJ, în doar câteva zile noua instalaţie va fi montată.

rmn 1După ce Spitalul Judetean a primit aviz favorabil pentru un RMN propriu, a fost necesar să se rezilieze contractul cu firma privată care punea la dispoziţia buzoienilor o aparatură similară. Respectiva firmă a primit şi o despăgubire pentru investiţiile făcute în unitatea spitalicească.

Aşa se face, că în doar câteva zile, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean, noua aparatură va fi montată în vechea locaţie şi va putea deservi buzoienii aflaţi în suferinţă.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău se numără printre cele 34 de unităţi sanitare din ţară care au primit echipamente medicale de ultimă generaţie. Spitalul buzoian va fi dotat cu un RMN, aparat de rezonanţă magnetică nucleară, şi un PACS, sistem informatic de arhivare a imaginilor medicale. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!