Publicat la: 01.04.2020. 18:26 / 828 views

SPITALUL JUDEŢEAN, SUPORT PENTRU DIALIZAŢI. VOR FI INTERNAŢI PACIENŢII ÎN STARE GRAVĂ

Alături de Spitalul Municipal Rm. Sărat, Spitalul Judeţean de Urgenţă a fost trecut pe lista unităţilor suport pentru pacienţii cu COVID-19. Directorul de la Buzău declară, însă, că aici vor fi trataţi doar pacienţii dializaţi, aflaţi în stare gravă.

spitalIeri, Ministerul Sănătăţii a aprobat lista unităţilor medicale care vor prelua pacienţi cu coronavirus. Printre acestea se află şi Spitalul Judeţean de Urgenţă. Managerul Claudiu Damian a explicat la Campus Tv faptul că la unitatea din Buzău vor fi internaţi pacienţii în stare gravă, dializaţi.

Clinica de dializă de lângă Spitalul Judeţean de Urgenţă nu poate asigura condiţiile severe de internare a acestei categorii de bolnavi diagnosticaţi cu COVID-19. Astfel, în Spitalul Judeţean se va face o linie separate de internare.

De asemenea, pe lista unităţilor sanitare, Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat a fost trecut în categoria spitalelor suport pentru pacienţi cu coronavirus, motiv pentru care, între timp, toţi bolnavii din unitate au fost transferaţi la Buzău sau externaţi. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!