Publicat la: 10.01.2018. 19:17 / 2.019 views

SPITALUL JUDEŢEAN PIERDE ÎNCĂ UN CARDIOLOG. ADRIANA NEGOIŢĂ A IEŞIT LA PENSIE

Unul dintre cei mai vechi, mai experimentaţi şi mai cunoscuţi medici cardiologi ai Buzăului, doctorul Adriana Negoiţă a părăsit secţia de cardiologie a Spitalului Judeţean Buzău. Începînd cu 1 ianuarie 2018, Adriana Negoiţă a ieşit la pensie şi astfel, Spitalul Judeţean pierde un specialist în cardiologie, după ce anul trecut, prin dispariţia fulgerătoare a fiului ei, unitatea medicală rămânea fără un medic de elită în cardiologie.

negoitaÎşi începea cariera în urmă cu 35 de ani la Spitalul Judeţean Buzău, a salvat vieţi şi a tratat maladii, însă acum a ales să încheie colaborarea cu cea mai mare unitate spitalicească din judeţul nostru. Este vorba despre medicul cardiolog Adriana Negoiţă care, începând cu data de 1 ianuarie, a ieşit la pensie.

În felul acesta, Spitalul Judeţean Buzău rămâne cu cinci medici cardiologi, cu unul mai puţin decât cere organigrama, însă volumul de muncă este imens, astfel că este evident faptul că secţia respectivă mai are nevoie de personal calificat şi de medici.

În luna iunie, Spitalul Judeţean pierdea un mare specialist în cardiologie, prin decesul, pe 24 iunie, al medicului Adrian Negoiţă, fiul medicului Adriana Negoiţă. Acesta a fost găsit mort în curtea casei de vacanţă pe care o deţinea în satul Vadu Oii, comuna Gura Teghii, unde se afla în week-end alături de familie şi prieteni. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!