Publicat la: 18.06.2018. 18:28 / 676 views

SPECTACOL PE CERUL BUZOIAN. 10.000 DE SPECTATORI, LA MITINGUL DE LA BOBOC

Peste 10.000 de persoane au asistat sâmbătă la un regal aviatic, oferit de piloţii, militarii şi civilii de la Baza Aeriană Boboc. La show-ul aerian, vedete au fost avioanele F16 dar şi legendarele Mig 21 Lancer.

bobas 4Măiestria piloţilor, manevrele periculoase şi vitezele ameţitoare ale aparatelor de zbor, care pareau că trec razant peste aerodrom, i-au ţinut cu sufletul la gură pe cei peste 10. 000 de participanţi la mitingul de la Boboc. Show-ul este organizat în fiecare an, în preajma zilei de 17 iunie, zi în care Aurel Vlaicu efectua primul zbor. Pe lângă vedetele showului, celebrele avioane F16, au mai fost prezente aeronavele IAK, IAR 99 Standard şi Şoim dar şi legendarele Mig 21 Lancer.

Încântaţi de evoluţia piloţilor au fost adulţii dar şi copiii prezenţi pe aerodrom. Emoţii au avut şi protagoniştii show-ului aerian. Faţă de un zbor obişnuit, de antrenament, spun ei, evoluţiile în faţa publicului sunt cu totul speciale.

Spectacolul aviatic a fost privit cu emoţie şi de veterani, absolvenţi ai şcolii de la Boboc, în deceniile trecute.

Pe lângă spectacolul aerian, organizatorii au pus în scenă şi un exerciţiu special, simularea extragerii unui pilot catapultat într-o zonă ostilă. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!