Publicat la: 10.09.2018. 19:02 / 741 views

SPECTACOL LA ÎNCEPUT DE AN ŞCOLAR. LICEENII DE LA ARTE AU ÎNCÂNTAT AUDIENŢA

Astăzi a fost o zi specială atât pentru preşcolari, cât şi pentru şcolari şi liceeni. De o atmosferă aparte s-au bucurat elevii Liceului de Arte care au încântat audienţa încă din prima zi de şcoală. Au cânta şi s-au bucurat de revedere dar au şi promis că vor obţine rezultate excelente şi în acest an.

deschidere an scolar arte 2  deschidere an scolar arte 1

Atmosferă extrem de relaxată, chiar de sărbătoare pe terenul de sport al Liceului de Arte Margareta Sterian. Elevi, de la clasa pregătotoare şi până la clasa a XII-a, au păşit cu bucurie către un nou an şcolar. Cu totţii s-au bucurat de primirea făcută de colegii mai mari care le-au cântat imnul aşa cum ştiau mai frumos: din orchestra liceului.

Însoţiţi de părinţi, cu profesorii alături, cei mai mici, dar şi cei mari au ascultat cu atenţie mesajele transmise de conducerea liceului, de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar şi cei ai Poliţiei.

În cele din urmă, conducerea liceului a reuşit chiar să smulgă promisiunea unui an bun, cu rezultate, cel puţin la fel de bune ca anii trecuţi.

La final, într-o atmosferă incendiară, elevii, pe sub celebrul pod de flori, s-au îndreptat către sălile de clase unde îi aşteptau deja manualele pe bănci. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!