Publicat la: 12.12.2018. 19:37 / 832 views

SPECTACOL GRANDIOS AL LICEENILOR DE LA PEDAGOGIC. SALA CONSILIULUI JUDEŢEAN, ARHIPLINĂ

Colegiul Naţional Pedagogic „Spiru Haret” duce în spate 180 de ani şi este o adevărată „cetate” a învăţătorilor. Astăzi, liceul al cărui patron spiritual este Sfântul Spiridon, a fost în sărbătoare, iar elevii şi cadrele didactice au organizat un spectacol grandios la Consiliul Judeţean dedicat Centenarului, împlinirii a 180 de activitate a liceului dar şi patronului spiritual.

pedagogic serbare 3Astăzi creştinii îl celebrează pe Sfântul Spiridon, patronul spiritual al Colegiul Naţional Pedagogic „Spiru Haret”. Cu această ocazie, dar şi pentru a sărbători 180 de ani de activitate a unităţii de învăţământ şi Centenarul Marii Uniri, elevii şi profesorii au organizat un spectacol grandios în sala mare a Consiliului Judeţean.

După o mobilizare exemplară, elevii au reuşit să pună în scenă un spectacol care a smuls ropote de aplauze din sala arhiplină.

Invitatul surpriză al spectacolului a fost preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu care cu emoţie i-a felicitat pe elevi şi profesori pentru rezultatele obţinute şi pentru munca depusă.

Tot astăzi au fost premiaţi elevii care au obţinut rezultate deosebite la concursul de istorie al şcolii. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!